Choose Your Game

  • GTA V

  • Battlefield

  • MadMax - FuryRoad

  • Mass Effect

  • Need For Speed

  • Call Of Duty

  • Halo

  • Star Wars

  • Just Cause

  • Far Cry

  • Crysis

  • LOTR

  • DOTA

  • Minecraft

  • TitanFall

  • Assassins Creed

  • The Witcher

  • Metal Gear Solid

  • Half Life

  • Street Fighter


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

s14 sound glitch/ bug.

#1
BUG REPORT

Your name: Liam Hind

Your SteamID:
STEAM_0:0:87006925
Bug found: the sounds on the s14 do not work only when im setting off and thats it and its really annoying me i have downloaded everything off the workshop etc and still doesn't work after restarts etc.



Screenshots or videos (if possible):[Image: tGNLU]   https://www.youtube.com/watch?v=PHSzcyej...e=youtu.be
http://imgur.com/a/tGNLU


Anything else to add?: no options have been changed and its allways done this.
Reply
#2
It might be you, try searching in your gmod folder the name of the file which is probaply missing (What the console says), and delete it if it's there and redownload it (redownload is while joining the server probaply) If it's not there, it IS missing and there is something wrong indeed. But you can just copy for example the sound of the nismo to where the missing sound should be and now your nissan s14 sounds like a nismo. XD
[Image: h62B09C77]
ex 21st co-leader
Reply
#3
(04-16-2017, 03:44 PM)Nickishero Wrote: It might be you, try searching in your gmod folder the name of the file which is probaply missing (What the console says), and delete it if it's there and redownload it (redownload is while joining the server probaply) If it's not there, it IS missing and there is something wrong indeed. But you can just copy for example the sound of the nismo to where the missing sound should be and now your nissan s14 sounds like a nismo. XD

haha thats a brilliant idea xDDD but yeah i did that this morning and all works ok apart from start up sound but im thinking of going that now how did i not think of that xDDD
Reply
#4
Verify integrity of game files from your steam library
[Image: 7LdrdZU.png]
Reply
#5
Did you ever fix this?
Excalibur TS: ts3.excaliburnetworks.com
Steam Profilehttp://www.steamcommunity.com/id/TheRealJubbil

[/align]
Reply
#6
(04-18-2017, 10:35 PM)James Bolton Wrote: Did you ever fix this?

yes i did james all i did was delete the file and go back on the server woulld u like me to delete this?
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)